BREDBÅND

Nextgentel vil ha åpen – og regulert – fiber

Nextgentel-sjef Trond B. Larsen har ingen tro på at bransjen kan regulere seg selv.

Administrerende direktør Trond Bjorøy Larsen i Nextgentel tilbyr tjenester i andres nett. Her innfelt i et bilde av rør som Telenor har brukt til å legge fiber. Larsen har veldig lyst på tilgang til fiberen til Altibox-partnerskapet.
Administrerende direktør Trond Bjorøy Larsen i Nextgentel tilbyr tjenester i andres nett. Her innfelt i et bilde av rør som Telenor har brukt til å legge fiber. Larsen har veldig lyst på tilgang til fiberen til Altibox-partnerskapet. Montasje: Nextgentel og Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
8. sep. 2022 - 08:07

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet jobber for tiden med en markedsundersøkelse som skal munne ut i ny regulering av bredbåndsmarkedet, sannsynligvis en gang i 2023. I den forbindelse har daværende Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg i et leserinnlegg her i Inside Telecom ønsket seg en frivillig regulering, og oppfordret til «Dugnad for minimumsregulering».

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.