MOBIL

Når er vi i cyberkrig?

Telenor savner å vite hvem som har totalansvaret for IKT-sikkerhet i Norge.

Telenors sikkerhetsdirektør Hanne Tangen Nilsen la fram rapporten der selskapet etterlyser klarere ansvar og trening på cyberangrep mot landet. Her i debatt med Hans Christian Pretorius i NSM, PST-sjef Benedicte Bjørnland og Esjef Morten Haga Lunde, under Arendalsuka.
Telenors sikkerhetsdirektør Hanne Tangen Nilsen la fram rapporten der selskapet etterlyser klarere ansvar og trening på cyberangrep mot landet. Her i debatt med Hans Christian Pretorius i NSM, PST-sjef Benedicte Bjørnland og Esjef Morten Haga Lunde, under Arendalsuka. Bilde: Martin Fjellanger, Telenor
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
17. aug. 2017 - 08:11

(Arendal): På et seminar under Arendalsuka la Telenor fram en rapport som blant annet viser at 70 prosent av de spurte at de er redd for at et cyberangrep skal lykkes i å slå ut Norges viktigste funksjoner. Samtidig svarer over halvparten at de har tillit til at norske myndigheter gjør hva de kan for å ruste samfunnet for den digitale trusselen.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.