MOBIL

Melding til NSM om nødnettet: Det haster

Sikkerhetsmyndighetene må avklare kravene til neste generasjons nødnett, helst før mars 2018.

For nesten nøyaktig ett år siden skrev Inside Telecom en artikkel der det daværende Direktoratet for nødkommunikasjon  ivret for at arbeidet med nytt nødnett måte starte øyeblikkelig. Det viser blant annet erfaringene som Inge Hansen (til venstre), prosjektleder for bygging av det britiske nødnettet hos den kommersielle operatøren EE, har gjort seg. Her i samtale med fagdirektør Tor Helge Lyngstøl i direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap under frekvensforum hos Nasjonal kommunikasjonsmyndighet i Lillesand.
For nesten nøyaktig ett år siden skrev Inside Telecom en artikkel der det daværende Direktoratet for nødkommunikasjon ivret for at arbeidet med nytt nødnett måte starte øyeblikkelig. Det viser blant annet erfaringene som Inge Hansen (til venstre), prosjektleder for bygging av det britiske nødnettet hos den kommersielle operatøren EE, har gjort seg. Her i samtale med fagdirektør Tor Helge Lyngstøl i direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap under frekvensforum hos Nasjonal kommunikasjonsmyndighet i Lillesand. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
11. sep. 2017 - 07:57
Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.