MOBIL

Lyse feirer 15 år med fiber

I sitt 15. år med fiberutbygging passerer Altibox-partnerne en halv million kunder. Denne uken feiret Lyse og Altibox seg selv.

Fra jubileumsfesten i Stavanger tirsdag. Direktør for tele i Lyse-konsernet, Toril Nag, har vært leder for telesatsingen i to omganger, og med det en viktig drivkraft for at selskapet nå har rundt en halv million kunder i sitt 15. år med fiberutbygging. Her er hun flankert av Altibox-sjef Thomas Skjelbred (til venstre) og leder for teknologistrategi og virksomhetsarkitektur i Altibox, Atle Soma.
Fra jubileumsfesten i Stavanger tirsdag. Direktør for tele i Lyse-konsernet, Toril Nag, har vært leder for telesatsingen i to omganger, og med det en viktig drivkraft for at selskapet nå har rundt en halv million kunder i sitt 15. år med fiberutbygging. Her er hun flankert av Altibox-sjef Thomas Skjelbred (til venstre) og leder for teknologistrategi og virksomhetsarkitektur i Altibox, Atle Soma. Bilde: Lyse
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
29. sep. 2017 - 07:18

Det var i 2001 at Lyse-konsernet bestemte seg for å satse på bredbånd. Den første spaden – eller traktorskuffen – ble satt i jorda i juni 2002. Det er med andre ord tre måneder på overtid at Lyse og Altibox feirer seg selv som 15-åring.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.