MOBIL

Link Mobility avlyser storfusjon

Kjøpet av australske Soprano for 3,6 milliarder kroner er avlyst.

Jens Rugseth er gründer og styreleder i Link Mobility. Bildet fra presentasjonen av kjøpet av australske Soprano for 3,6 milliarder kroner i mai viser markedet det kombinerte selskapet skulle få. Nå er transaksjonen avblåst.
Jens Rugseth er gründer og styreleder i Link Mobility. Bildet fra presentasjonen av kjøpet av australske Soprano for 3,6 milliarder kroner i mai viser markedet det kombinerte selskapet skulle få. Nå er transaksjonen avblåst. Bilde: Morten Brakestad og Link Mobility
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
20. sep. 2021 - 07:58

Det var i mai i år at Link Mobility fortalte at de hadde oppnådd en avtale om å kjøpe Soprano, et selskap med noenlunde tilsvarende virksomhet som Link. De to selskapene har lite overlappende virksomhet og ville skapt en nær global tilstedeværelse. Link Mobility og Soprano leverer systemene som gjør at vi får SMS fra tannlege, kommune, nødetater, flyselskaper etc.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.