Dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor har besøkt den brannrammede bygda Lærdal og bygd opp 4G-dekning i bygda. (Bilde: Telenor)

Lærdal fikk 4G ett år før planen

Brannkatastrofen i Lærdal satte press på mobiloperatørenes krisehåndtering. Telenor er fornøyd med krisehåndteringen som også har gitt Lærdal 4G ett år før planen.

Dekningsdirektør Bjørn Amundsen sier seg fornøyd med Telenors håndtering av en særdeles krevende situasjon.

– Sett fra mitt ståsted var brannkatastrofen i Lærdal den av krisene Telenor har håndtert best gjennom tidene. Halvannen time etter at brannen startet hadde vi vår «taskforce» klar. Noen timer seinere var kriseledelsen etablert, sier Amundsen, som har besøkt bygda og sett de enorme ødeleggelsene, også på Telenors bygg, der ingenting annet enn stålmasta har stått imot flammene.

Dekningsdirektør Bjørn Amundsen foran stålkonstruksjonen som er det eneste som står igjen av Telenors installasjoner i Lærdal etter brannen.
Dekningsdirektør Bjørn Amundsen foran stålkonstruksjonen som er det eneste som står igjen av Telenors installasjoner i Lærdal etter brannen.Foto: Telenor

Alarmen gikk

Brannen i Lærdal startet ca. 22.30 natt til søndag. 02.33 tikket det inn en alarm hos Telenor om at kontakten med sentralen i bygda var brutt.

Forsiden akkurat nå

Til toppen