MOBIL

– Krangler om småpenger

Det er paradoksalt at myndighetene bruker så mye energi på grossistmarkedet når det kun utgjør et par prosent av totalomsetningen, mener Ice.

Ice-sjef Eivind Helgaker mener det er et paradoks at det brukes så mange ressurser på å regulere grossistmarkedet når det utgjør så liten del av totalomsetningen i telemarkedet.
Ice-sjef Eivind Helgaker mener det er et paradoks at det brukes så mange ressurser på å regulere grossistmarkedet når det utgjør så liten del av totalomsetningen i telemarkedet. Håvard Fossen
Ida OftebroIda OftebroRedaktør for Digi.no og Inside Telecom
15. nov. 2018 - 08:35

– Det er et paradoks at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet bruker store ressurser på regulering av grossistmarkedet, som nå utgjør under to prosent av omsetningen i det norske mobilmarkedet, samtidig som Konkurransetilsynet har godkjent samtlige av Telia og Telenors oppkjøp, sier Ice-sjef Eivind Helgaker.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.