MOBIL

Kort høringsfrist for 3,8-4,2 GHz-båndet

OPPDATERT: Det blir sommerjobb for de som jobber med frekvenser til industri. Allerede 20. august må høringsuttalelser leveres Nkom.

Frekvensdirektør John-Eivind Velure i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet la sammen med Nkom-sjef Pål Wien Espen fram regler for 3,8-4,2 GHz-båndet til høring onsdag 9. juni.
Frekvensdirektør John-Eivind Velure i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet la sammen med Nkom-sjef Pål Wien Espen fram regler for 3,8-4,2 GHz-båndet til høring onsdag 9. juni. Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
10. juni 2021 - 08:01

Frekvensene i 3,8-4,2 GHz-båndet er myntet på å løse frekvensbehovene for private 5G-nett til norsk industri, og private og offentlige virksomheter. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) skriver at de opplever en økende interesse og etterspørsel etter frekvensressurser til bruk for lokale 5G-nett, og foreslår en tildelingsordning som som de mener vil bidra til å ivareta norske virksomheters behov.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.