MOBIL

Investerer 320 milliarder etter fusjon av mobilselskaper

Når USAs tredje og fjerde største mobiloperatører slår seg sammen, lover de investeringer i nettverk på 320 milliarder kroner de første tre årene.

Konsernsjef John Legere i T-Mobile USA må bruke det neste året på å overbevise myndighetene om at fusjonen med Sprint vil øke konkurransen, skape nye arbeidsplasser og forbedre mobildekningen på bygda i USA.
Konsernsjef John Legere i T-Mobile USA må bruke det neste året på å overbevise myndighetene om at fusjonen med Sprint vil øke konkurransen, skape nye arbeidsplasser og forbedre mobildekningen på bygda i USA. Bilde: Bizuayehu Tesfaye
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
2. mai 2018 - 08:13

Sprint og T-Mobile blir med sine over 90 millioner mobilabonnenter og en markedsandel på 31 prosent USAs nest største mobiloperatør, om myndighetene godkjenner handelen. Det er ventet å ta minst ett år å få godkjentstempel på handelen, og flere år etter dette før selskapene faktisk er slått sammen til ett.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.