MOBIL

Inngår partnerskap med betalingskjempe

Telenor inngår et strategisk partnerskap med kinesisk betalingsgigant.

– Etableringen av dette partnerskapet er i tråd med vår uttrykte strategi om å fokusere vår satsing på finansielle tjenester i fremvoksende markeder. Jeg er svært forventningsfull til hvilke muligheter dette partnerskapet vil tilføre Telenor Microfinance Bank i tiden som kommer, sier konsernsjef Sigve Brekke i Telenor.
– Etableringen av dette partnerskapet er i tråd med vår uttrykte strategi om å fokusere vår satsing på finansielle tjenester i fremvoksende markeder. Jeg er svært forventningsfull til hvilke muligheter dette partnerskapet vil tilføre Telenor Microfinance Bank i tiden som kommer, sier konsernsjef Sigve Brekke i Telenor. Bilde: Varog Kervarec, Insidetelecom.no
Ida OftebroIda OftebroRedaktør for Digi.no og Inside Telecom
14. mars 2018 - 06:57

I oktober 2017 kom nyheten om at kinesiske Alipay var interessert i en andel av Telenor Microfinance Bank (TMB), som inkluderer selskapets pakistanske mobilbankløsning Easypaisa.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.