TELENOR

IKT-Norge: – Vi må drive digitalt fredsarbeid i FNs sikkerhetsråd

Cyberangrep er ikke lenger først og fremst er en trussel mot enkeltindivider og bedrifter, slo Telenor fast da de la frem sin årlige rapport om digital sikkerhet onsdag.

IKT-Norges administrerende direktør, Øyvind Husby, mener Norge bør bruke plassen sin i FNs sikkerhetsråd til å få cyberangrep helt til topp på FNs prioriteringsliste. Bildet er hentet fra Telenors paneldebatt under Arendalsuka.
IKT-Norges administrerende direktør, Øyvind Husby, mener Norge bør bruke plassen sin i FNs sikkerhetsråd til å få cyberangrep helt til topp på FNs prioriteringsliste. Bildet er hentet fra Telenors paneldebatt under Arendalsuka. Skjermdump: Telenors direktestreaming
18. aug. 2021 - 19:00

Telenor la fram sin årlige Digital sikkerhet-rapport under Arendalsuka på onsdag, og slår fast at cyberangrep ikke lenger først og fremst er en trussel mot enkeltindivider og bedrifter.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.