ICE

Ice om Goldentree-lånet: – Vi var i en helt annen situasjon enn i dag

Ice stupte på børsen etter å ha kunngjort et forlik med lånegiveren og lagt fram plan for omstrukturering av gjeld. – Nå jobber vi målrettet for å skape en bærekraftig kapitalstruktur, sier finansdirektøren.

Ice-sjef Eivind Helgaker og finansdirektør Ola Beinnes Fosse, bildet er tatt på kvartalspresentasjonen 18. november 2021.
Ice-sjef Eivind Helgaker og finansdirektør Ola Beinnes Fosse, bildet er tatt på kvartalspresentasjonen 18. november 2021. Foto: Sebastian Storvik
Heidi SævoldHeidi SævoldJournalist
13. des. 2021 - 07:56

I forbindelse med framleggelsen av tredjekvartalsresultatene 18. november, meldte mobilselskapet Ice at de har inngått et forlik med det amerikanske kapitalforvaltningsselskapet Goldentree Asset Management om å gjøre opp lånet Ice har hos selskapet med en betaling på cirka 1,5 milliarder kroner innen 31. desember i år. I den forbindelse la selskapet frem en plan for omstrukturering av gjeld, og aksjekursen stupte over 60 prosent samme dag.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.