MOBIL

Ice med nøkkelen til Netcom-Tele2-fusjonen

Konkurransetilsynet plukker fra hverandre forslagene Netcom har kommet med for å få oppkjøpet av Tele2 godtatt. Det blir tydelig at Ice sitter med nøkkelen.

Avdelingsdirektør Gjermund Nese i Konkurransetilsynet har undertegnet brevet der Teliasonera/Netcom får beskjed om at de tiltakene de har foreslått, ikke er tilstrekkelig til å få godkjent oppkjøpet av Tele2s norske virksomhet.
Avdelingsdirektør Gjermund Nese i Konkurransetilsynet har undertegnet brevet der Teliasonera/Netcom får beskjed om at de tiltakene de har foreslått, ikke er tilstrekkelig til å få godkjent oppkjøpet av Tele2s norske virksomhet. Bilde: Marit Hommedal
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
15. des. 2014 - 07:45

I et brev til Teliasonera plukker Konkurransetilsynet fra hverandre forslagene som skulle sukre pillen myndighetene må svelge før de aksepterer oppkjøpet av Tele2s norske virksomhet.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.