BREDBÅND

Hvordan passe på at Telenor oppfører seg pent?

Televaktbikkja Nkom inviterer bransjen til å bidra til et system for å passe på Telenor, men systemet kan bli brukt på lokale bredbåndsaktører seinere.

Avdelingsdirektør i konkurranseavdelingen i Nkom, Hans Jørgen Enger, skal utvikle et verktøy for å passe på Telenor, men det vil bli brukt til å passe på andre bredbåndsnett også, dersom det åpnes for regulering av lokale nett om et års tid.
Avdelingsdirektør i konkurranseavdelingen i Nkom, Hans Jørgen Enger, skal utvikle et verktøy for å passe på Telenor, men det vil bli brukt til å passe på andre bredbåndsnett også, dersom det åpnes for regulering av lokale nett om et års tid. Foto: Gunstein Myre

Høringen er rettet direkte inn på å lage et verktøy som skal passe på at Telenor ikke diskriminerer mellom egne og andres tjenester. Men det vil også bli brukt til å passe på at lokale bredbåndsleverandører oppfører seg skikkelig seinere – dersom/når det blir krav om å åpne deres nett for innholdskonkurranse. Derfor er det en relevant høring for flere enn grossistkunder av Telenor.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.