MOBIL

Hvor lenge er to dager?

Opplevelsen av tid er helt avhengig av situasjonen. I krise krever samfunnet at vår bransje jobber med lynets hastighet.

- Da fortvilte kunder og ordførere i 2011 prøvde å ringe og si fra om at det var ragnarokk på Vestlandet, ble de møtt med julemusikk fra stengte kundeservicer. Det er en helt annen kriseforståelse nå, skriver direktør Elisabeth Aarsæther i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet.
- Da fortvilte kunder og ordførere i 2011 prøvde å ringe og si fra om at det var ragnarokk på Vestlandet, ble de møtt med julemusikk fra stengte kundeservicer. Det er en helt annen kriseforståelse nå, skriver direktør Elisabeth Aarsæther i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet. Foto: Nasjonal kommunikasjonsmyndighet
Elisabeth Aarsæther, direktør i Nkom
8. aug. 2019 - 07:41

Når noe som ikke skal skje likevel skjer, for eksempel i Jølster forrige uke, aktiveres samfunnets 24-timers beredskapsordning, blant annet i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom). Da startes et godt innøvd samspill mellom de selskapene som er rammet, og oss som myndighet. Målet er raskt å gjenopprette normalen.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.