MOBIL

Hvem har det beste beviset?

PODKAST: Er det Telenor eller Telia som har landets beste mobilnett? Og kan de føre bevis for påstanden? Hør Bjørn Amundsen og Tommy Johansen diskutere i Dobbeltklikk.

Dekningssjef Tommy Johansen i Telia (til venstre) sammen med programleder Varog Kervarec og dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor.
Dekningssjef Tommy Johansen i Telia (til venstre) sammen med programleder Varog Kervarec og dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor. Bilde: Ida Oftebro
Varog KervarecVarog KervarecFagredaktør
28. apr. 2017 - 07:57

Det pågår en krig i Mobil-Norge, en krig som handler om å bygge det beste mobilnettet. Og når du mener du har det beste nettet, må du forsøke å bevise det.

Hvordan dokumenterer du overfor kundene at ditt nett er landets beste?

Dette spørsmålet danner utgangspunkt for denne utgaven av vår podkast Dobbeltklikk. Vi har invitert dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor og dekningssjef Tommy Johansen i Telia og bedt dem forklare oss hvordan bevisførselen må gjøres.

Amundsen må svare på hvorfor Telenor tilsynelatende diskrediterer alle tester som konkluderer i deres disfavør. Har det sammenheng med kravet fra konsernledelsen om at Telenor skal ha det beste nettet, dermed basta?

– Har Telenor fjernet seg fra den målbare virkeligheten og utviklet en retorikk som er tilpasset sjefens ønsker? spør programlederen.

Og kan Telia med hånda på hjertet påstå at de har et like godt mobilnett som Telenor?

 

Du finner alle Dobbeltklikk-podkastene her »

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.