MOBIL

Gulltasten er tilbake

Mobilbransjens prisutdeling er tilbake. 21. november inviterer Inside Telecom til stor feiring av mobilbransjen.

Priskategoriene har endret seg, men æren er den samme. Her fra Gulltasten 2013.
Priskategoriene har endret seg, men æren er den samme. Her fra Gulltasten 2013.
Varog KervarecVarog KervarecFagredaktør
25. okt. 2018 - 08:56

Det er med et stort smil og en følelse av å vende tilbake til røttene at salgssjef Claes Halvorsen forteller om Gulltastens gjenoppstandelse.

Arrangementet har vært omtalt under ulike navn, men det er som Gulltasten, navnet som ble brukt fra 2008 til 2014, det er mest kjent.

– Det er dessuten det beste navnet! Det var ingen tvil om hva vi skulle kalle det da vi besluttet å klinke til på nytt, sier Halvorsen.

Med gjenoppstandelsen er det den 21. november igjen duket for middag, prisutdelinger og heder og ære til de mange som fortjener å bli gjort stas på i den norske mobilbransjen. Stedet er DNB-bygget i Barcode i Bjørvika i Oslo.

Årets kategorier

I år skal det deles ut priser i følgende kategorier:

Salgssjef Claes Halvorsen gleder seg til mobilbransjens festkveld.
Salgssjef Claes Halvorsen gleder seg til mobilbransjens festkveld.
  • Årets mobil (jury).
  • Årets mobil (folkets valg).
  • Årets beste mobilkjøp.
  • Årets privatforhandler.
  • Årets bedriftsforhandler.
  • Årets lydprodukt.
  • Årets helse- og treningsprodukt.
  • Årets mobilselskap.
  • Årets bredbåndstilbyder.

– Hvorfor blåses det liv i dette på nytt?

– Det var bransjen selv som forlangte det. I fjor høst gikk vi for en mer nedtonet form, men da ble det protestert. Bransjen trenger nemlig anerkjennelse, og en fin måte å gi den det på er ved å bruke grundige jurymøter til å avgjøre hvem som har vært aller best på sitt område i året som har gått, svarer Halvorsen.

Vis mer

De ulike prisene har forskjellige jurygrupper. Juryen er breddfull av kunnskap om og innsikt i bransjen, og består av journalister fra ulike publikasjoner og bransjerepresentanter fra flere selskaper og organisasjoner.

– Dette er bransjens feiring av seg selv, men samtidig en veldig anerkjennelse fra dem som betrakter den fra utsiden. Vårt ønske er at folk skal hygge seg og kjenne på stolthet når de vinner. Prisen henger høyt, og har opp gjennom årene blitt flittig brukt i selskapenes etterfølgende markedsføring av seg selv – eller havnet på hedersplass i butikken når vinneren har vært en butikkeier, forklarer Halvorsen.

Konferanse på dagtid

Dagen starter med Inside Telecom-konferansen, som tar for seg viktige spørsmål og utfordringer telesektoren må forholde seg til.

For eksempel møtes konsernsjef Johan Dennelind i Telia og konsernsjef Sigve Brekke i Telenor for første gang på en scene i Oslo. Og Norges nye samferdselsminister, Jon Georg Dale, inntar scenen for å fortelle hva han er opptatt av i sin nye rolle.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Husker du 2014? Da ble det delt ut pris for årets nettbrett. Hvem snakker om nettbrett i 2018? <i>Foto:  Eivind Hauger</i>
Husker du 2014? Da ble det delt ut pris for årets nettbrett. Hvem snakker om nettbrett i 2018? Foto:  Eivind Hauger

– Programmet er knallgodt, og både de største og noen av de minste bransjeaktørene får vist seg fram. Her bør det være noe for en enhver smak, før ettermiddagen fylles med sosialt samvær, middag, prisutdeling og moro, sier Halvorsen.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Store muligheter for norsk design i USA
Store muligheter for norsk design i USA

Konferansier på kvelden er Anders Hoff, kjent fra humortrioen Raske menn og som programleder i Skal vi danse på TV 2.

– Vi og våre partnere gleder oss veldig til dette. Jeg håper så mange som mulig finner veien til DNB-bygget den 21. november!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.