GLOBALCONNECT

Globalconnect fortsatte veksten gjennom fjoråret

Med nye fusjoner, oppkjøp og avtaler kaprer Globalconnect/IP-only en stadig større andel av det nordeuropeiske markedet.

Konsernsjef Martin Lippert mener at deres kunder i 2020 for alvor kommer til å merke at de har blitt en del av et nordisk konsern som investerer massivt i å utvikle produktporteføljen.
Konsernsjef Martin Lippert mener at deres kunder i 2020 for alvor kommer til å merke at de har blitt en del av et nordisk konsern som investerer massivt i å utvikle produktporteføljen. Foto: Sebastian Storvik
29. juni 2020 - 07:56

Globalconnect fortsetter å vokse, etter et svært aktivt 2019. Med nok en skandinavisk sammenslåing, kraftige investeringer i fiber og tilhørende tjenester som SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network), og mange nye avtaler, mener selskapet at de har etablert seg som en solid utfordrer i Nord-Europa. 

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.