TELENOR NORGE

Gikk over til digitale allmøter: – De som sitter i andre deler av landet føler seg mye mer involvert

– En som tidligere ringte inn fra for eksempel Trondheim og var med via en dårlig konferansetelefon midt på bordet som ingen brydde seg om, er nå med på lik linje med de andre, forteller HR-direktør Anne Flagstad i Telenor Norge.

Anne Flagstad, HR-direktør i Telenor Norge, forteller at det ikke var noen overraskelse at motivasjonen blant de ansatte gradvis gikk ned i 2021.
Anne Flagstad, HR-direktør i Telenor Norge, forteller at det ikke var noen overraskelse at motivasjonen blant de ansatte gradvis gikk ned i 2021. Foto: Martin Fjellanger, Telenor
Heidi SævoldHeidi SævoldJournalist
23. des. 2021 - 08:14

Enda et pandemipreget år går mot slutten, og Inside Telecom har bedt noen av de største teleselskapene om å oppsummere året. HR-direktør Anne Flagstad i Telenor Norge, forteller at rundt 15 prosent av de ansatte har vært på kontoret når det har vært nedstengt, inkludert de som overvåker nettene og store deler av kundeservice. Resten har sittet på hjemmekontor.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.