BREDBÅND

Frykter regulering kan gi parallelle fibernett – inviterer til samarbeid

– Ingen kan sitte stille, selv om bare store altibox-partnere og litt Telenor er regulert, sier leder for B2C i Global Connect, Brynjar Andersen.

Vil ha samarbeid om åpne nett: Arild Fredriksen, direktør i Trollfjord Bredbånd; Håkon Solvik, konsernleder for teknologi i Svorka; og Brynjar Andersen, leder for B2C i Global Connect. Her innmontert i et bilde der Global Connect legger fiber i et område der det er kabel-TV fra før.
Vil ha samarbeid om åpne nett: Arild Fredriksen, direktør i Trollfjord Bredbånd; Håkon Solvik, konsernleder for teknologi i Svorka; og Brynjar Andersen, leder for B2C i Global Connect. Her innmontert i et bilde der Global Connect legger fiber i et område der det er kabel-TV fra før. Foto: Håvard Fossen og Global Connect (innfelt)
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
22. juni 2023 - 08:00

Ei uke etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) sendte sitt utkast til regulering av bredbåndsnettene på høring, har Andersen og kolleger analysert hva det får å si for bransjen. Konklusjonen er kanskje litt overraskende: At kanskje spesielt de som ikke ble regulert risikerer å bli rammet negativt.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.