Direktør Torstein Olsen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet og Telenor Norge-sjef Berit Svendsen i debatt under Arendalsuka. Blant temaene til debatt var fristen på tre år som Telenor må forholde seg til når de ønsker å oppgradere sentraler i kobbernettet med ny teknologi som kan gi bredbånd med flere hundre megabit per sekund. (Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no)

Fortsetter i bredbåndsforum, men tror ikke det løser noe

Telenors norgessjef Berit Svendsen lovte under Arendalsuka at Telenor fortsetter samtalene i bredbåndsforumet, selv om hun ikke tror det vil føre til noe.

Uttalelsen falt under en debatt mellom Berit Svendsen, direktør Torstein Olsen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og stortingsrepresentantene Eirik Sivertsen (Arbeiderpartiet) og Torill Eidsheim (H). I tillegg deltok samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, som gledet seg over at Telenor-sjefen lovte å fortsette samtalene i det Nkom-ledete Bredbåndsforum. Debatten ble ledet av fagredaktør Varog Kervarec fra Inside Telecom, og Telenor var vertskap for arrangementet. Bakgrunnen for denn

Forsiden akkurat nå

Til toppen