BREDBÅND

Fortsetter i bredbåndsforum, men tror ikke det løser noe

Telenors norgessjef Berit Svendsen lovte under Arendalsuka at Telenor fortsetter samtalene i bredbåndsforumet, selv om hun ikke tror det vil føre til noe.

Direktør Torstein Olsen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet og Telenor Norge-sjef Berit Svendsen i debatt under Arendalsuka. Blant temaene til debatt var fristen på tre år som Telenor må forholde seg til når de ønsker å oppgradere sentraler i kobbernettet med ny teknologi som kan gi bredbånd med flere hundre megabit per sekund.
Direktør Torstein Olsen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet og Telenor Norge-sjef Berit Svendsen i debatt under Arendalsuka. Blant temaene til debatt var fristen på tre år som Telenor må forholde seg til når de ønsker å oppgradere sentraler i kobbernettet med ny teknologi som kan gi bredbånd med flere hundre megabit per sekund. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
19. aug. 2016 - 08:22

Uttalelsen falt under en debatt mellom Berit Svendsen, direktør Torstein Olsen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og stortingsrepresentantene Eirik Sivertsen

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.