BREDBÅND

– Fortsatt mye å lære av bygdefiber-modellen

Guttorm Haugan fikk onsdag 2. mai pris som årets fiberambassadør fra Carriers Forum. Han mener mange aktører fortsatt trenger opplæring.

De to prisvinnerne under Carriers Forum: Daglig leder Ole Petter Hatlevoll i Sognenett mottok pris for årets regionale carrier, mens NTEs Guttorm Haugan, som for tiden er daglig leder i Stamfiber, mottok pris for bygdefibermodellen, som årets fiberambassadør.
De to prisvinnerne under Carriers Forum: Daglig leder Ole Petter Hatlevoll i Sognenett mottok pris for årets regionale carrier, mens NTEs Guttorm Haugan, som for tiden er daglig leder i Stamfiber, mottok pris for bygdefibermodellen, som årets fiberambassadør. Foto: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
3. mai 2018 - 08:03

– Jeg hører fortsatt om kommuner som graver grøfter uten å legge trekkrør. Det er tragisk. Hver krone de investerer i rør kan øke fem ganger i verdi ved en søknad om støtte til bredbåndsutbygging seinere, sier NTEs Guttorm Haugan, sentral i utvikling av bygdefibermodellen i Trøndelag, til Inside Telecom.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.