MOBIL

Første IOT-nett fra Telenor blir Lora

Telenor har valgt å ri flere hester i jakten på kommunikasjon for tingenes Internett. Første IOT-nett blir sannsynligvis Lorawan.

Forskningssjef Bjørn Sandberg i Telenor, her sammen med Ieva Martinkenaite, som leder gruppen som er bindeleddet mellom Telenor og gründere som ønsker å teste tjenester i IOT-nettet. Hun koordinerer også arbeidet innen kunstig intelligens, senteret der Telenor jobber sammen med Sintef og NTNU.
Forskningssjef Bjørn Sandberg i Telenor, her sammen med Ieva Martinkenaite, som leder gruppen som er bindeleddet mellom Telenor og gründere som ønsker å teste tjenester i IOT-nettet. Hun koordinerer også arbeidet innen kunstig intelligens, senteret der Telenor jobber sammen med Sintef og NTNU. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
6. okt. 2016 - 08:20

Tingenes Internett på Tek-konferansen TI, IOT, Lora, Sigfox, Zigbee, blåtann – hva er forskjellen, hvilken er best, og hvilken overføringsteknologi er riktig for vår løsning? På høstens Tek-konferanse vil vi prøve å gi deg en lettfattelig innføring de forskjellige

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.