TELEKOMMUNIKASJON

Fornøyd med de fagmilitære rådene rundt Forsvarets telekom-løsninger

– Vil gjøre det lettere å få nye teknologiske løsninger raskere ut til sluttbrukerne, sier telekom-ekspert i Forsvarsmateriell.

Forsvaret er allerede i ferd med å teste ut 5G-løsninger i felt. Denne uken får feltsykehus videoassistanse under øvelse Digital Serpent. Bildet er imidlertid fra en HV-øvelse i Agder i mars, der andre 5G-løsninger ble utprøvd.
Forsvaret er allerede i ferd med å teste ut 5G-løsninger i felt. Denne uken får feltsykehus videoassistanse under øvelse Digital Serpent. Bildet er imidlertid fra en HV-øvelse i Agder i mars, der andre 5G-løsninger ble utprøvd. Foto: Tore Ellingsen/Heimevernet
21. juni 2023 - 07:56

Radiosystemarkitekt Kennet Nomeland i Forsvarsmateriell er en av de fremste ekspertene på telekomløsninger til bruk i Forsvaret. Han er godt fornøyd med den delen av de fagmilitære rådene Forsvarssjefen i forrige uke kom med rundt telekommunikasjon.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.