MOBIL

Foreslår tiltak for å kunne bruke Huawei

Tyskland vurderer å forby teleutstyr fra Huawei. Det liker Deutsche Telekom dårlig, og foreslår tiltak. Telenor vil ikke kommentere forslaget.

I likhet med Telenor tror Deutsche Telekom (DT) 5G blir særlig viktig for industriområder. Her en bildemontasje selskapet har laget fra Hamburg havn for å illustrere ett sted de tror 5G vil gjøre en forskjell.
I likhet med Telenor tror Deutsche Telekom (DT) 5G blir særlig viktig for industriområder. Her en bildemontasje selskapet har laget fra Hamburg havn for å illustrere ett sted de tror 5G vil gjøre en forskjell. tuachanwatthana
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
6. feb. 2019 - 08:36

Det tidligere tyske televerket, Deutsche Telekom (DT), står foran en enorm investering når de skal bygge neste generasjon mobilnett, 5G. Landet har relativt lite fiber, noe som er helt nødvendig for 5G og jobber iherdig med å få strekt fiber rundt om i landet.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.