MOBIL

For første gang er over halvparten av verdens befolkning på nett

Flere enn noen gang er på nett. Likevel advarer mobilorganisasjonen GSMA om at 3,8 milliarder mennesker ikke har tilgang til internett.

Selv om stadig flere får tilgang til mobilt internett, er det en tendens til at de 3,8 milliarder menneskene uten befinner seg i gruppene av eldre, kvinner, bor i spredt befolkede områder, er fattige og har lav utdannelse. Bildet pryder forsiden av rapporten fra GSMA.
Selv om stadig flere får tilgang til mobilt internett, er det en tendens til at de 3,8 milliarder menneskene uten befinner seg i gruppene av eldre, kvinner, bor i spredt befolkede områder, er fattige og har lav utdannelse. Bildet pryder forsiden av rapporten fra GSMA. Foto: GSMA
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
5. okt. 2021 - 08:11

Den nye utgaven av rapporten «State of Mobile Internet Connectivity 2021» anslår at 51 prosent av verdens befolkning brukte internett via mobilen i 2020. Det er to prosent mer enn i 2019.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.