MOBIL

Får kjøpet av Get TDC betydning for konkurransen i mobilmarkedet?

Skal Telenor og Telia reguleres som én sterk aktør i mobilmarkedet? Hvordan påvirker 5G konkurransen? Og hva med Telias kjøp av Get TDC?

Fra pressekonferansen der Telias oppkjøp av Get TDC ble presentert av Get TDC-sjef Gunnar Evensen og Telia Norge-sjef Abraham Foss. Nå inviterer Nasjonal kommunikasjonsmyndighet bransjen til å komme med innspill om hva oppkjøpet betyr for eventuell regulering av mobilaktørene.
Fra pressekonferansen der Telias oppkjøp av Get TDC ble presentert av Get TDC-sjef Gunnar Evensen og Telia Norge-sjef Abraham Foss. Nå inviterer Nasjonal kommunikasjonsmyndighet bransjen til å komme med innspill om hva oppkjøpet betyr for eventuell regulering av mobilaktørene. Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
28. aug. 2018 - 08:30

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) har startet arbeidet med ny analyse av konkurransen i mobilmarkedet. Målet er nytt vedtak i 2019. Aktørene inviteres nå til å gi innspill til vurderingen. 

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.