MOBIL

En perfekt storm for kunstig intelligens

Verden opplever en perfekt kombinasjon av hendelser som gjør kunstig intelligens mulig. 

Danske Brian Frederiksen jobber med IBM Watson Health og mener Norden har gode forutsetninger for å kunne lede an innen utvikling av kunstig intelligens. Men da helst som et hele, fordi det trengs store datamengder. Da blir fem millioner mennesker et tynt datagrunnlag.
Danske Brian Frederiksen jobber med IBM Watson Health og mener Norden har gode forutsetninger for å kunne lede an innen utvikling av kunstig intelligens. Men da helst som et hele, fordi det trengs store datamengder. Da blir fem millioner mennesker et tynt datagrunnlag. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
3. apr. 2017 - 08:35

Brian Frederiksen, som jobber med helsedelen av IBMs Watson, kaller punktet i historien vi er på nå for en perfekt storm for kunstig intelligens. Akkurat nå er maskiner kraftige nok og datamengene store nok til å bidra til kunstig intelligens.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.