DISNEY+

Disney+ skal bli tilgjengelig på Svalbard og Jan Mayen

Skal bli tilgjengelig mange flere steder enn i dag.

Her sitter de og venter på Disney+. Nei da, bildet er fra filmen The French Dispatch, som denne våren blir tilgjengelig i strømmetjenesten Disney+.
Her sitter de og venter på Disney+. Nei da, bildet er fra filmen The French Dispatch, som denne våren blir tilgjengelig i strømmetjenesten Disney+. Foto: Disney+
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
26. jan. 2022 - 10:11

Det kommer kanskje som en overraskelse, men Disney+ er ikke offisielt tilgjengelig i hele Norge. Svalbard og Jan Mayen er med i en nå offentliggjort liste over 42 land i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA), i tillegg til 11 europeiske territorier, som først til sommeren skal få tilgang til strømmetjenesten.

Dette går fram av en pressemelding fra Disney+

Den amerikanske strømmetjenesten ble lansert i fastlands-Norge september 2020. Per nå er tjenesten tilgjengelig i 18 europeiske land, inkludert alle de nordiske.

I tillegg til Svalbard og Jan Mayen, vil Disney+ til sommeren også bli tilgjengelig på Færøyene og Åland, samt en rekke britiske og franske territorier, hvorav flere er oversjøiske. 

Lederen for Elfa (European Local Fibre Alliance), danske Christian Vonger Berg og lederen for Fiberforeningen, Jørn Slåtten, fotografert under FTTH Council i Berlin.
Les også

Fiberforeningen: – Norge får skryt for fiberbygging og kobberslukking i Berlin

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.