MOBIL

Må slippe til konkurrenter i IOT-nettet

Mange aktører etterspør allerede i dag tilgang til NB-IOT. At de får det vil bli viktig for fremtidig innovasjon, tror Nasjonal kommunikasjonsmyndighet.

Fagsjef Kenneth Olsen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet er ansvarlig for konkurransen i det norske telemarkedet. Han tror tilgang til NB IoT vil bli viktig for innovasjonen.
Fagsjef Kenneth Olsen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet er ansvarlig for konkurransen i det norske telemarkedet. Han tror tilgang til NB IoT vil bli viktig for innovasjonen. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Ida OftebroIda OftebroRedaktør for Digi.no og Inside Telecom
8. mai 2018 - 08:31

Hva blir fremtiden for tingenes Internett? Mobiloperatørene Telia og Telenor varsler begge at de vil komme langt i utbyggingen av dedikerte IOT-nett i 2018. Foreløpig er det imidlertid bare de to operatørene som kan tilby tjenester over NB-IOT, den dedikerte nettverksplattformen for IOT.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.