MOBIL

– Det alternative kjernenettet er oss

Trond Skjellerud i Eidsiva bredbånd mener det er summen av regionale og lokale fibertilbydere som er det naturlige alternativet til Telenor.

Trond Skjellerud, administrerende direktør i Eidsiva bredbånd mener bransjen har et ansvar for å sikre høyhastighetsnett også til de kunder som ikke er mest lønnsomme.
Trond Skjellerud, administrerende direktør i Eidsiva bredbånd mener bransjen har et ansvar for å sikre høyhastighetsnett også til de kunder som ikke er mest lønnsomme. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
5. mai 2017 - 07:46

Skjellerud var en av tre talere på møtet Carrier Roundtable tirsdag 2. mai i Oslo i regi av mørk fiber-sammenslutningen Easy Fibre. Eidsiva bredbånd var første norske deltaker i Easy Fibre, men fikk tirsdag følge av Ishavslink, Bredbåndsfylket Troms og Kysttele, med Bulk Infrastructure som assosiert medlem.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.