MOBIL

Telenor med verdens beste forhandlingsposisjon

Teliasonera og Telenor har tida fram til 20. januar til å forhandle seg fram til plassering i 1800 MHz-båndet. Teliasonera har allerede tilbudt seg å betale Telenors kostnader ved flytting.

Teknisk direktør Jon Christian Hillestad i Teliasonera ønsker seg sammenhengende spektrum og må nå forhandle med Telenor for å eventuelt få det til. Hvis ikke vil 4G+-teknologi etter hvert sannsynligvis kunne utnytte spektrum som ikke er sammenhengende. Her fra lanseringen av 4G+ i Kristiansand. .
Teknisk direktør Jon Christian Hillestad i Teliasonera ønsker seg sammenhengende spektrum og må nå forhandle med Telenor for å eventuelt få det til. Hvis ikke vil 4G+-teknologi etter hvert sannsynligvis kunne utnytte spektrum som ikke er sammenhengende. Her fra lanseringen av 4G+ i Kristiansand. . Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no

Det ser ut til å være duket for en forhandling med svært ujevne parter når Teliasonera og Telenor skal finne ut av hvilken del av frekvensspekteret selskapene skal sitte igjen med etter 1800 MHz-auksjonen.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.