IKT-NORGE

Nytt år - men ikke blanke ark!

Informasjonsteknologien får Norge gjennom pandemien, men behovet for ny teknologi blir stadig større, skriver lederen for IKT-Norge.

Du kan ikke være politiker i Norge i 2022 uten å være IKT-politiker, skriver IKT-Norges administrerende direktør, Øyvind Husby. Her er han avbildet under framleggelsen av statsbudsjettet i oktober i fjor.
Du kan ikke være politiker i Norge i 2022 uten å være IKT-politiker, skriver IKT-Norges administrerende direktør, Øyvind Husby. Her er han avbildet under framleggelsen av statsbudsjettet i oktober i fjor. Foto: Line Gaare Paulsen
Øyvind Husby, Adm. dir. IKT-Norge
4. jan. 2022 - 07:44

En ny undersøkelse fra The Economist viser at Norge er blant landene i verden som har klart seg best gjennom pandemien. Når andre land stenger ned samfunnet, stopper samfunnet opp. Når Norge stenges ned, drives hovedfunksjonene i samfunnet videre på tusenvis av hjemmekontorer. 

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.