BREDBÅND

Norge - et gigabitsamfunn i 2025

18 organisasjoner ber politikerne sørge for at minimum 95 prosent av norske husholdninger, bedrifter og offentlige kontorer, skal ha tilgang til bredbånd med hastigheter på minimum 1 Gbit/s i løpet av 2025.

Øyvind Husby, leder for IKT-Norge og 17 andre har skrevet brev til Regjeringen der de ber om sterkere satsing på bredbånd.
Øyvind Husby, leder for IKT-Norge og 17 andre har skrevet brev til Regjeringen der de ber om sterkere satsing på bredbånd. Foto: IKT-Norge
Av Øyvind Husby, administrerende direktør i IKT-Norge, mfl.
12. apr. 2021 - 07:55

Nylig uttalte Regjeringen at de vil gi høyhastighets-bredbånd til alle nordmenn innen 2026. I 2016 proklamerte regjeringen målet om at 90 prosent av innbyggerne i Norge skulle ha tilgang til høyhastighets-bredbånd. Det målet er nådd, og distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H) sier dette skal gjelde hele landet innen 2026.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.