BREDBÅND

Nettnøytralitet og taksering

Myndighetene er opptatt av å arbeide for å bevare et åpent Internett. I denne artikkelen belyser PT forholdet mellom nettnøytralitet, trafikkavvikling og takseringsmodeller.

Post- og teletilsynets Frode Sørensen argumenterer for at tjenester som tilbys utenfor datakvotene i mobilnettene er i strid med reglene for nettnøytralitet.
Post- og teletilsynets Frode Sørensen argumenterer for at tjenester som tilbys utenfor datakvotene i mobilnettene er i strid med reglene for nettnøytralitet. Foto: Nkom
Frode Sørensen, seniorrådgiver i Post- og teletilsynet
20. nov. 2014 - 07:55

Internett har på en helt unik måte bidratt til innovasjon og økonomisk vekst, og gir uovertrufne muligheter for kommunikasjon mellom mennesker. Derfor er myndighetene opptatt av å arbeide for å bevare et åpent Internett. I denne artikkelen belyser PT forholdet mellom nettnøytralitet og trafikkavvikling, og nettnøytralitet og takseringsmodeller.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.