– Nå har vi alle et større ansvar

Vi står midt i en global pandemi, med uante konsekvenser for samfunnet vårt. Vi som kan må bidra. Nå har vi alle et større ansvar, og vi i Telenor skal bidra der vi kan.

Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor skriver i denne kronikken at Telenor føler ansvaret for å knytte folk og organisasjoner sammen under koronaepidemien og har blinket seg ut fire områder de vil satse spesielt på.
Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor skriver i denne kronikken at Telenor føler ansvaret for å knytte folk og organisasjoner sammen under koronaepidemien og har blinket seg ut fire områder de vil satse spesielt på. Foto: Telenor
Sigve Brekke, konsernsjef i Telenor
7. apr. 2020 - 10:22

Telenors mål er å knytte folk og selskap sammen med det som er viktigst for dem gjennom å tilby gode og sikre nettverk. Jeg føler dette ansvaret sterkere enn noen gang. For når store deler av verden kommuniserer elektronisk fremfor å møtes fysisk, så er gode nettverk avgjørende. I Norden har vi hatt økning på 44 prosent i talevolum, og 12 prosent i datavolum siden januar. En slik vedvarende økning har jeg aldri opplevd i mine over tyve år i Telenor. Den nye situasjonen skaper et press på infrastrukturen vår, og gjør at vi kontinuerlig må overvåke, forsterke og forbedre nettverkene våre.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.