BREDBÅND

Forudsigbarhed og samarbejde

Nkom har i dag udsendt varsel om et nyt vedtak i det vi, efterhånden, kan kalde kobber-sagaen. Vedtaket er gode nyheder for både grossistkunder og de slutkunder som ikke har noget alternativ til kobberet, skriver Martin Højriis Kristensen.

Produktdirektør Martin Højriis Kristensen i Globalconnect er godt fornøyd med det nye vedtaket fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet i kobbersaken.
Produktdirektør Martin Højriis Kristensen i Globalconnect er godt fornøyd med det nye vedtaket fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet i kobbersaken. Foto: Globalconnect
Martin Højriis Kristensen, produktdirektør for B2B i Globalconnect
24. nov. 2021 - 07:54

I Globalconnect investerer vi hvert år milliarder i at bygge fiber i 5 nordeuropæiske lande. I Norge alene har vi gennem de siste tiår investeret tocifrede milliardbeløp på å bygge et nasjonalt og regionalt transportnett på fiber, samt et stort antall aksesser til bedrifts- og privatmarkedet.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.