BREDBÅND

Dugnad for minimumsregulering

Telenor ønsker den pågående meningsutvekslingen om reguleringsbehovet i bredbåndsmarkedet svært velkommen, skriver Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg.

Administrerende direktør Petter-Børre Furberg i Telenor Norge skriver i dette debattinnlegget at aktørene bør innse at tiden er moden for en modell der selvregulering sørger for likebehandling av eksterne og interne markedssegmenter.
Administrerende direktør Petter-Børre Furberg i Telenor Norge skriver i dette debattinnlegget at aktørene bør innse at tiden er moden for en modell der selvregulering sørger for likebehandling av eksterne og interne markedssegmenter. Foto: Martin Fjellanger Telenor
Av Petter-Børre Furberg, administrerende direktør, Telenor Norge
12. aug. 2022 - 14:21

I lang tid var Telenor alene om å advare mot for inngripende regulering. Nkom må ta alle nødvendige ressurser i bruk i forbindelse med ny markedsanalyse som skal ligge til grunn for nye reguleringsvedtak. Samtidig er opsjonen om mer selvregulering lansert. Den bør vurderes seriøst, men ikke overselges.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.