MOBIL

Du kommer til å trenge 4G-utstyr

Nedbyggingen av 3G må starte nå, og vi kommer til å fase mer og mer ut mot 2020, skriver dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor.

Dekningsdirektør Bjørn Amundsen (til venstre) i Telenor Norge ser i artikkelen på teknologiåret 2017 og utviklingen mot 5G og autonome kjøretøyer. Han håper det blir lenge til motorsykkelen kjører seg selv. Her på tur sammen med teknisk direktør Magnus Zetterberg til Nasjonal kommunikasjonsmyndighet høsten 2015.
Dekningsdirektør Bjørn Amundsen (til venstre) i Telenor Norge ser i artikkelen på teknologiåret 2017 og utviklingen mot 5G og autonome kjøretøyer. Han håper det blir lenge til motorsykkelen kjører seg selv. Her på tur sammen med teknisk direktør Magnus Zetterberg til Nasjonal kommunikasjonsmyndighet høsten 2015. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Bjørn Amundsen, dekningsdirektør i Telenor Norge
15. des. 2017 - 07:52

Av og til blir mine gamle sitater min verste fiende. Det er ikke alltid like lett å spå om fremtiden. Særlig når det gjelder fasttelefonen og levering til de som bor langt unna andre, når stormene herjer og det gamle kobbernettet eldes.

Les mer om: