Derfor ble det ingen fusjon i Danmark

Hvorfor falt Telia og Telenors fusjon i Danmark til jorden, og hva er konsekvensene for det europeiske telemarkedet? John Strand spør og svarer.

John Strand i Strand Consult forventer at det blir skapt åpenhet rundt hva som faktisk skjedde i den mislykkede sluttspurten i forsøke på å fusjonere Teliasonera og Telenor i Danmark. .
John Strand i Strand Consult forventer at det blir skapt åpenhet rundt hva som faktisk skjedde i den mislykkede sluttspurten i forsøke på å fusjonere Teliasonera og Telenor i Danmark. . Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
John Strand, Strand Consult
14. sep. 2015 - 07:38

Fredag morgen udsendte Telia og Telenor en pressemeddelelse, hvor de fortalte, at de havde trukket deres ansøgning, om at fusionere de resterende danske aktiviteter ind i et selskab. I forvejen var deres netværk fusioneret sammen i selskabet TT-Netværket P/S, som rent praktisk er det selskab, som producerer og leverer trafikken til henholdsvis Telia og Telenor i Danmark.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.