MOBIL

Bygg felles nett

Situasjonen for Tele2 i Norge likner på den Telia i Sverige opplevde i år 2000. Den gang var svaret å bygge nett sammen med Tele2 og leie frekvenser fra dem. Det kan være svaret for Tele2 i dag.

Her på Nesoddtangen brygge står Telenor og Netcoms basestasjoner side om side. Skal Tele2 og Ice/Telco Data sette opp en hver i tillegg, eller samarbeide om nettet?
Her på Nesoddtangen brygge står Telenor og Netcoms basestasjoner side om side. Skal Tele2 og Ice/Telco Data sette opp en hver i tillegg, eller samarbeide om nettet? Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
11. des. 2013 - 08:01

Mens Tele2 slikker sårene etter frekvensauksjonen og lederne prøver å få puslespillbrikkene i den knuste strategiplanen til å passe sammen på nytt, er det tid for å spekulere litt på hvilke brikker de har å spille med. Tankene går helt naturlig tilbake til år 2000 da et minst like overraskende auksjonsresultat ble presentert etter at svenskene hadde auksjonert ut 2100 MHz-spektrum.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.