BREDBÅND

Breiband og digital infrastruktur etter Covid-19

120 000 husstandar med like mange skulebarn har særs dårleg Internett – berre 1-10 Mbit/s. Tida er no inne for å gje alle eit likeverdig tilbod om breiband, skriv fylkesordførar Jon Askeland i Vestland.

Myndighetene oppfordres til å sørge for like muligheter for skolebarn over hele landet ved å sørge for høgfartsbredbånd til alle. Myndighetene er her representert ved statsminister Erna Solberg, som i 2016 fikk prøve datamaskinen Micro:bit sammen med skolebarn.
Myndighetene oppfordres til å sørge for like muligheter for skolebarn over hele landet ved å sørge for høgfartsbredbånd til alle. Myndighetene er her representert ved statsminister Erna Solberg, som i 2016 fikk prøve datamaskinen Micro:bit sammen med skolebarn. Bilde: Marius Jørgenrud

Virusutbrotet er alvorleg for liv og helse i Norge. Både vi og andre land er i en svært spesiell og vanskeleg situasjon, som manglar sidestykke i moderne historie. Vi har innført dei strengaste og mest inngripande tiltaka i fredstid, og kampen mot viruset har stor påverknad på norsk og internasjonal økonomi.  

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.