BREDBÅND

Bare bredbånd og økt valgfrihet – selvfølgelig

Vi har respekt for Forbrukerombudet og Forbrukerrådet. Men enkelte bransjeaktører fremstår som komiske, skriver Canal digital-sjefen om debatten rundt koblingssalg.

Administrerende direktør Gisle Pedersen i Telenor-selskapet Canal digital kabel-tv vil gjerne gi kundene valgfrihet, men må først gjøre endringer i nettverket, skriver han.
Administrerende direktør Gisle Pedersen i Telenor-selskapet Canal digital kabel-tv vil gjerne gi kundene valgfrihet, men må først gjøre endringer i nettverket, skriver han. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Gisle Pedersen, administrerende direktør i Canal digital kabel-tv.
30. okt. 2014 - 08:12

I debatten rundt kabel-tv selskapenes rolle som bredbåndleverandør har mange sterke meninger. Vi har respekt for Forbrukerrådet og Forbrukerombudet som ønsker å sikre mest mulig valgfrihet for forbrukerne. Vi syns imidlertid det er på kanten av komisk når bransjeaktører med en helt egen kommersiell agenda, fremstiller seg som eksperter på kabel-tv-teknologi og forkjempere for forbrukerinteresser.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.