BREDBÅND

Cisco med selvlærende nettverk

I det Cisco kaller en av sine viktigste lanseringer på ti år viser de nettverk som utnytter maskinlæring til økt sikkerhet og automatisering av drift.

Cisco Norge-sjef Sven Størmer Thaulow sier det intuitive nettverket løser en utfordring ved nettverkssikkerheten man tidligere trodde var uløselig: å oppdage kjente angrepssignaturer selv i kryptert trafikk, noe som sørger for sikkerhet, mens personvernet opprettholdes.
Cisco Norge-sjef Sven Størmer Thaulow sier det intuitive nettverket løser en utfordring ved nettverkssikkerheten man tidligere trodde var uløselig: å oppdage kjente angrepssignaturer selv i kryptert trafikk, noe som sørger for sikkerhet, mens personvernet opprettholdes. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
21. juni 2017 - 07:20

Det mangler ikke på store ord når Cisco presenterer det de mener er «revolusjonerende» framskritt innen nettverk for store bedrifter. Det nye nettverket er designet for å analysere datamengder som er for store for den menneskelige hjerne å forholde seg til, men som kan utnyttes til å automatisere nettverksdriften og hele tiden lære mer om atferden til applikasjoner og enheter i nettverket.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.