BREDBÅND

Campingvogn i fiberkabelen og robåt som verktøy. – En absurd situasjon

Hallingdal: Campingvogn i fiberkabelen, robåt som arbeidsverktøy, uendelig kreativitet fra feilretterne og hele bygder under vann.

Her har Bruse et fiberspenn over Hallingdalselva. I denne fiberen satte det seg også fast ei rekende campingvogn på et tidspunkt. Sambandet fortsatte likevel å fungere, selv om festene i hver ende tok skade. Innfelt bilde av fibermontørene Morten Bjørøen og Simen Knaldre, som ror ut med drivstoff til et aggregat som holder liv i en node.
Her har Bruse et fiberspenn over Hallingdalselva. I denne fiberen satte det seg også fast ei rekende campingvogn på et tidspunkt. Sambandet fortsatte likevel å fungere, selv om festene i hver ende tok skade. Innfelt bilde av fibermontørene Morten Bjørøen og Simen Knaldre, som ror ut med drivstoff til et aggregat som holder liv i en node. Foto: Bruse
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
12. aug. 2023 - 13:34

Sjefen for bredbåndsleverandøren Bruse i den flomrammede Hallingdalen, Svein Solhjell, forteller om en absurd situasjon de siste dagene. 

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.