MOBIL

Bygger kommersielt 4G-nett for nødetatene

For første gang skal et vanlig mobilnett levere nødkommunikasjon til blålysetatene. Det betyr mobilt bredbånd til nødetatene.

Direktør for regulatorisk strategi i den britiske mobiloperatøren EE, Inge Hansen, fortalte under Frekvensforum i Lillesand om hvordan de bygger et felles mobilnett for både nødetater og vanlige folk. .
Direktør for regulatorisk strategi i den britiske mobiloperatøren EE, Inge Hansen, fortalte under Frekvensforum i Lillesand om hvordan de bygger et felles mobilnett for både nødetater og vanlige folk. . Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
14. sep. 2016 - 07:42

Både mobiloperatører og nødnettfolk fra hele verden følger nøye med når Everything Everywhere (EE) nå bygger et 4G-nett som også skal huse nødnettet ESN (Emergency Services Network) i Storbritannia. Dette er den første store utbyggingen der blålysetatene skal dele et moderne nettverk med kommersielle aktører.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.