BREDBÅND

Britene følger etter Norge, vil legge ned kobbernettet

Målet er å øke investeringer og konkurranse på bredbånd. Ett virkemiddel er ulik regulering i ulike geografiske områder.

Den britiske regulatøren, Ofcom, ønsker å innføre ulik regulering i ulike geografiske områder i landet, basert på graden av konkurranse lokalt. Det er Openreach, BTs infrastrukturselskap, som er gjenstand for regulering, på linje med Telenor i Norge. Bildet er tatt i den gamle delen av Skottlands hovedstad, Edinburg.
Den britiske regulatøren, Ofcom, ønsker å innføre ulik regulering i ulike geografiske områder i landet, basert på graden av konkurranse lokalt. Det er Openreach, BTs infrastrukturselskap, som er gjenstand for regulering, på linje med Telenor i Norge. Bildet er tatt i den gamle delen av Skottlands hovedstad, Edinburg. Bilde: Håvard Fossen, Inside Telecom
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
9. jan. 2020 - 07:53

Våre naboer i vest på de britiske øyer skiller seg ut, ikke bare ved å være første land til å skille seg fra EU, men også ved i en årrekke å knapt synes i statistikkene over fibertilknyttede bedrifter og husstander

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.