MOBIL

Vil dele både nett og frekvenser

Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor ser for seg en radikal endring av teleoperatørene de neste tre-fem årene. Han deler også gjerne infrastruktur med konkurrentene.

Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor må, som andre teleoperatører, levere stadig bedre tjenester til kunder som ikke vil betale særlig mye mer. Deling av infrastruktur ser han som en av måtene å få ned produksjonskostnadene på.
Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor må, som andre teleoperatører, levere stadig bedre tjenester til kunder som ikke vil betale særlig mye mer. Deling av infrastruktur ser han som en av måtene å få ned produksjonskostnadene på. Bilde: Håvard Fossen, Insidetelecom.no
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
7. apr. 2016 - 08:21

Det var under en debatt etter et seminar om 5G i Telenors lokaler på Fornebu at Brekke onsdag tok de riktig store ordene i bruk. Stikkordet er digitalisering av teleoperatørene.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.