MOBIL

– Bredbånd som rettighet må ikke bli sovepute

Trond Skjellerud i Eidsiva bredbånd er positiv til forslaget om bredbånd som universell tjeneste, men advarer likevel.

Administrerende direktør Trond Skjellerud i Eidsiva bredbånd er godt fornøyd med at bredbånd blir en rettighet, men håper ikke diskusjonene om ordningen vil bremse farta i den utbyggingen av fiberbasert bredbånd som skjer over hele landet nå.
Administrerende direktør Trond Skjellerud i Eidsiva bredbånd er godt fornøyd med at bredbånd blir en rettighet, men håper ikke diskusjonene om ordningen vil bremse farta i den utbyggingen av fiberbasert bredbånd som skjer over hele landet nå. Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
5. sep. 2019 - 08:07

– Jeg har vært, og er fortsatt, tilhenger av å gjøre bredbånd til en universell rettighet. Sånn sett applauderer jeg forslaget fra regjeringen om å gjøre bredbånd til rettighet og innføre leveringsplikt. Det handler litt om at folk kjenner et like stort behov for bredbånd som de gjør for strøm og rent vann, sier administrerende direktør Trond Skjellerud i Eidsiva bredbånd.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.