MOBIL

Berec-regler ikke juridisk bindende

Den svenske Post- och telestyrelsen (PTS)har oppsummert ett år med lov om nettnøytralitet. De første sakene er i domstolene nå.

Spotify er en av musikk-leverandørene som Telias kunder i Sverige kan lytte til, også når datakvoten er brukt opp. Og kjernen i en pågående rettssak rundt tolkning av loven om nettnøytralitet.
Spotify er en av musikk-leverandørene som Telias kunder i Sverige kan lytte til, også når datakvoten er brukt opp. Og kjernen i en pågående rettssak rundt tolkning av loven om nettnøytralitet. Bilde: Endermasali/Shutterstock.com
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
29. juni 2017 - 08:17

Det kanskje mest overraskende i rapporten er at den svenske regulatøren slår fast at retningslinjene Berec har utformet for å hjelpe regulatørene til å tolke loven, ikke er juridisk bindende. PTS kaller Berecs retningslinjer for en veiledning for de nasjonale reguleringsmyndighetene ved tilsyn etter nettnøytralitetsforordningen.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.